fbpx

Variable vejtavler

Hos Danish Display Solution har vi erfaring med at levere variable vejtavler (VMS) som både permanente og midlertidige løsninger

 

Intregrerbart i OPC XML-DA 1.01 (SignXML), men også med mulighed for styring af IO eller vores eget GUI.
Vores eget GUI anbefaler vi til midlertidige løsninger, da etableringsomkostningerne er minimale og muliggør flytning af skærme uden store ændringer.

 

DDS-GUI

Med DDS-GUI kan du styre flere VMS’er på en gang. GUI’et kan bruges til både styring og overvågning, da der kommer fejlmeldinger hvis skærmen ikke opfører sig som forventet.

Skal GUI’et eller billederne der ligger på VMS’erne ændres, kan dette gøres uden fysisk adgang. Systemet har mulighed for flere brugere, så man ved hjælp af logfilen kan se hvem og hvornår der er lavet ændringer. Derudover bliver alle fejl i systemet også logget.

Systemet kan sættes op så flere tavler styres samtidigt, men med mulighed for overstyring på enkelte tavler. Dette sikrer at alle skærme skifter samtidigt, men at der stadig er en mulighed for at tvinge en seperat visning.

Dynamiske vejtavler

Dynamiske vejtavler med indbygget radarfunktion er et af vores specialer. Tavlerne styres individuelt eller samlet via en webportal og kan opsamle trafikdata.

Tidsstyring

De dynamiske vejtavler kan tidsstyres, så der vises forskellige budskaber alt efter tidspunkt på dagen eller ugen. Denne advarselstavle skal kun vises i skolentiden.

Alle færdselstavler

Det er nemt at opsætte tavlerne via webportalen. Portalen indeholder billeder af alle færdselstavler.

Fartradar og data

Fartradaren gør bilisterne opmærksom på deres hastighed. Samtidig indsamles data for hastigheder og antal biler. Der er muligt at udtrække rapporter med gennemsnitshastigheder og max hastigheder for givne tidsperioder.

Kontakt os

Kontakt os

Oplysninger

Danish Display Solution

Vestergade 11, 5540 Ullerslev
Telefon: +45 50 30 70 70
Email: hhr@d-d-s.dk

Danish Display Solution
Hvidkærvej 39, 5250 Odense SV, +45 31 36 29 30

Variable vejtavler | LED displays | Byggeplads | Måltavler | Software Kontakt | bookaspot.dk

Gå ikke glip af nyheder og kampagner

Gå ikke glip af nyheder og kampagner

Tilmeld din email til vores nyhedsbrev og modtag nyheder og kampagnetilbud direkte i din mailboks. Vi deler ikke din mail med andre og sender højst 6 mails om året. 

Tak for din tilmelding!