fbpx

Software

Skræddersyede IT-løsninger

Danish Display Solution arbejder med udvikling professionelle IT-løsninger. Vi designer branchespecifikke systemer og forretningsløsninger i samarbejde med vores kunder. Kunden er i fokus omkring skræddersyede løsninger der matcher deres unikke behov. Vi samarbejder tæt med vores kunder og har den nødvendige kompetence til at kunne bistå med alt lige fra rådgivning, design og udvikling samt support under den løbende drift.

Vi hjælper til med at gøre jeres idéer til virkelighed.

 

Brancheløsninger

Danish Display Solution er førende leverandør af brancheløsninger indenfor digitale måltavler, digitale reklamer, Trafik informationer, byggeplads løsninger.
I sportsverdenen er Danish Display Solutions produkter meget stærkt positioneret; Måltavle løsninger der er integreret med DHF og henter selv kampe, spillere, logoer, reklamer, kampsponsorer, holdsponsorer m.m. Vi leverer desuden løsninger til LED bander & LED kuber integreret i sportshaller. Alt softwareudvikling og support er fra Danish Display Solution.

 

Digital Reklame

Vi tilbyder et så omfattende produktsortiment og muligheder inden for digitale reklamer, at vi godt tør påstå, at du hos os finder alle de administrative værktøjer, du ønsker dig til din reklamevirksomhed via BOOKASPOT.
BOOKASPOT er en unik digital reklame site med mulighed for upload af digitale reklamer over hele verden. Et site hvor I som kunde, fra et sted kan finde digitale skærm og medier der er til rådighed for upload af jeres digitale reklamer.
Målet er, at virksomheder, reklamebureauer, forretningsdrivende, koncerner m.m. på en nem måde skal kunne overskue og administrerer reklamemuligheder indenfor den digitale verden.

DDS Softtech ApS
Vestergade 11, 5540 Ullerslev, CVR 43448137 
+45 50 30 70 70

Variable vejtavler | LED displays | Måltavler | Software | Kontakt | bookaspot.dk

Gå ikke glip af nyheder og kampagner

Gå ikke glip af nyheder og kampagner

Tilmeld din email til vores nyhedsbrev og modtag nyheder og kampagnetilbud direkte i din mailboks. Vi deler ikke din mail med andre og sender højst 6 mails om året. 

Tak for din tilmelding!