fbpx

Måltavle Kampagnepakke

Måltavlen betaler sig selv

Der er ingen, der bryder sig om røde tal i klubben og en investering i en ny måltavle kan være en stor belastning for klubbens pengekasse. Men sådan behøver det ikke at være.  

Måltavlen med indtægter

Når I vælger en LED måltavle fra Danish Display Solution, kan I tilbyde jeres sponsorer at vise annoncer eller reklamefilm før og efter kampen samt i halvlegen. Under kampen kører der banner-reklamer i den nederste del af måltavlen. Sponsorerne får altså fuld valuta for pengene, og som klub bliver det derfor nemmere at tiltrække sponsorer.

Køb eller leje

Danish Display Solution gør det muligt for selv de mindste klubber at blive opdateret med en digital LED måltavle. Vi har sammensat 2 pakker med mindre måltavler, som er et rigtig godt alternativ til almindelige lystavler. De fås enten som køb eller, som noget nyt, til en lav månedlig leje. Ønsker I en måltavle i andre dimensioner kan dette naturligvis også efterkommes.

Tjen penge

Måltavlen giver klubben mulighed for at tjene penge via salg af reklameplads og sponsorpakker.

Spillerpræsentation

Spillerpræsentationer med billeder og navne samt klublogoer hentes automatisk en database.

Kvalitet

Måltavlen er af høj kvalitet med 5 mm SMD LED display. Den kan anvendes både inden- og udendørs.

Tablet

Måltavlen er nem at betjene via tablet eller mobilappløsning. Softwaren er udviklet af DDS og er på dansk.

montering

Måltavlen er nem selv at montere. Det kræver naturligvis de rigtige beslag alt efter, hvor måltavlen skal hænge. Du kan også vælge at lade os stå for montering.

Publikum får en langt bedre oplevelse

Inden kampen bidrager måltavlen til stemningen ved at vise kampens spillere inkl. portrætter og klublogoer. Informationerne henter systemet automatisk fra en database, så bliver det ikke nemmere! Under kampen opdateres resultaterne nemt via en tablet eller mobiltelefon. Prøv vores demo og se hvor nemt det er, at opdatere mål, kort og start/stop af tid. Med tablet/mobilappløsning kan man også skifte til reklamevisning.

Lav sponsorpakker

Nogle klubber sammensætter forskellige sponsorpakker, som gør det nemt for firmaerne at overskue. Det kan for eksempel være en stor pakke med visning af reklamefilm i før kampen og i halvlegen samt en bannerannonce under kampen. Man kan eventuelt kombinere tilbuddet med et gammeldags logoskilt i hallen eller tryk på træningstøjet. En mellem pakke med en annonce i før kampen og i halvlegen og bannerannonce og en lille pakke med en banner annonce. Der er utallige muligheder!  

LED måltavle kampagnepakker

Få information til klubben

  

Ring eller skriv uforpligtende til Danish Display Solution og få mere at vide om jeres muligheder!

Kontakt os

Kontakt os

Oplysninger

Danish Display Solution

Henrik Rasmussen
Hvidkærvej 39, 5250 Odense SV
Telefon: +45 50 30 70 70
Email: hhr@d-d-s.dk

Danish Display Solution ApS
Hvidkærvej 39, 5250 Odense SV, CVR 32337724
+45 50 30 70 70

Variable vejtavler | LED displays | Måltavler | Software | Kontakt | bookaspot.dk